Stichting voor herstelplan bomen Leersum opgericht

boom kern

Stichting Bomen voor Leersum opgericht

Op 19 juli 2021 is de Stichting Bomen voor Leersum opgericht. Het doel van de stichting is om bij te dragen aan een herstelplan van bomen in Leersum en omgeving. Dit plan heeft als doel dat Leersum weer groen en aantrekkelijk wordt om te wonen, leven en recreëren.

Samen herplanten
Door zeer krachtige en plotselinge valwind op 18 juni 2021 zijn veel bomen in Leersum en omgeving gesneuveld. De stichting wil samen met inwoners, donateurs, gemeente, Staatsbosbeheer, de vereniging Dorp en Natuur en anderen een plan maken om een aantal gezichtsbepalende bomen terug te brengen. En zoveel mogelijk bomen planten. Om dit te realiseren zal de stichting hiervoor fondsen werven via particulieren en vermogensfondsen.

Klik hier voor het bestuur en comité van aanbeveling