Rotary Doorn maakt start mede mogelijk

beeldlogo Rotary

Steunfonds Rotary Doorn maakt start Stichting Bomen voor Leersum mede mogelijk.

Met een startbedrag van 500 euro van Steunfonds Rotary Doorn kan Stichting Bomen voor Leersum haar eerste activiteiten opstarten. “Vaak maak je in de startfase eerst kosten voor dat je inkomsten krijgt. Dit zijn vaak kleine dingen zoals postzegels en websitekosten. Door het startkapitaal hoeven we als bestuursleden deze kosten niet zelf voor te schieten. Ook geeft het ruimte om dingen versneld in gang te zetten”, aldus Elisabeth van Oostrum, voorzitter van Stichting Bomen voor Leersum.

Gwen Dudok- van Heel, voorzitter Rotary Doorn: “De leden van Rotary Doorn spaarden in coronatijd om bij te dragen aan de samenleving op de Utrechtse Heuvelrug. Na de verwoestende valwind op 18 juni 2021 is besloten om een gedeelte van het spaarbedrag te doneren aan Bomen voor Leersum. Op deze manier leveren we een bijdrage aan het herstel van het groene karakter van het dorp.“